Nieuwe Veurne Toekoerpasactie

Wat valt er precies te winnen?

Ga hem al maar eens bewonderen op het einde van de Ooststraat/Grote Markt. Je kan er niet naast kijken!

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Met zijn lengte van 3,67 meter en breedte van 1,68 meter combineert de Hyundai i10 compacte buitenmaten met veel interieurruimte. Ongeacht of je een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt; de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Hoe kan je winnen?

Simpel : scan van 12 juni 2021 t/m 12 september 2021 bij elke Toekoer handelaar je Toekoerpas en verzamel puntjes. Deze puntjes zijn winstkansen, hoe meer punten, hoe meer kans op winst!

Nog geen gratis pasje ? Vraag er snel eentje bij een Toekoer handelaar. www.veurnetoekoer.be/handelaars

Reglement wedstrijd :  Auto Hyundai i10 – Veurne Toe koer – lopende van 12/06/2021 tem 12/09/2021

Door zijn deelname aan de wedstrijden van vzw Veurne Toe koer aanvaardt elke deelnemer scanner (m/v) onderstaand reglement.

Over het wedstrijdreglement en de wedstrijdbeslissing worden geen schriftelijke noch mondelinge noch per mail of telefonische gesprekken gevoerd. De aanduiding van de winnaar is definitief en wordt op basis van objectieve criteria (onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Paul Vannieuwenhuyse)  door vzw Veurne Toe koer vastgesteld op maandag 13 september 2021, de wagen wordt officieel overhandigd op vrijdagavond 17 september 2021.

De prijs (Hyundai i10) is niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden. De hoofdprijs in deze wedstrijd is een wagen van het merk Hyundai i10 (zoals voorgesteld op social media). Dit betreft een basisuitvoering van het jaar 2021 met een factuurwaarde van € 11.017,05 incl btw. De btw ad 1.912,05 € is ten laste van de winnaar, de winnaar zal deze betalen aan Garage Devisch, Oostendesteenweg 208 te 8480 Ichtegem 0.473.209.847 na voorlegging factuur. De wagen is niet in te ruilen en er vallen geen persoonlijke aanpassingen aan de uitvoering te gebeuren. De winnaar kan naar een garage Devisch van zijn keuze gaan voor de aftersales en het onderhoud. Alle rechtstreekse en onrechtstreekse kosten zijn ten laste van de winnaar, zoals de inschrijving, verzekering, brandstof, inverkeersstelling enz.

De winnaar werd bepaald door middel van een trekking in het bijzijn van gerechtsdeurwaarder Paul Vannieuwenhuyse. Indien de eerste uitgelote winnaar uitdrukkelijk verzaakt aan de prijs, dan wordt de tweede in rij gecontacteerd, bij onstentenis, de derde.

vzw Veurne Toe koer kan niet aansprakelijk worden gesteld als de wedstrijd moet gewijzigd, ingekort of geannuleerd worden wegens overmacht of om redenen buiten haar wil. Druk-, spel-, zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor schadevergoeding of welke verplichting dan ook vanwege vzw Veurne Toe koer.

De winnaar dient de wagen één jaar lang in ongewijzigde staat te laten en mag deze eveneens binnen het jaar niet verkopen aan een derde. Dit houdt eveneens in dat de belettering aangebracht op de wagen minstens één jaar lang ongewijzigd moet blijven. De winnaar verbindt zich er dan ook toe om tussen 17/09/2021 en  17/09/2022 de wagen aan het hoofdkantoor van vzw Veurne Toe koer te Veurne aan te melden, zodat het bewijs van deze genomen kan worden. Ingeval de wagen in die periode zo beschadigd is geraakt dat deze niet meer berijdbaar is, zal de winnaar hiervan een door zijn verzekering opgesteld bewijs afleveren aan vzw Veurne Toe koer.

Vzw Veurne Toe koer is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, lichamelijke schade, ongevallen of overlijden die het gevolg zijn van het verkrijgen van een prijs en/of de deelname aan een van de wedstrijden. Vzw Veurne Toe koer mag onder geen enkele voorwaarden verantwoordelijk gesteld worden ingeval van directe of indirecte schade, materiële of immateriële schade, of lichamelijke schade die mogelijk het gevolg is van het gebruik maken van de prijs.

Vzw Veurne Toe koer houdt toezicht op het correcte verloop van de wedstrijd. Klachten over deze wedstrijd moeten ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na het einde van de wedstrijd per aangetekend schrijven verstuurd worden naar het volgende adres: vzw Veurne Toe koer – Sint-Denisplaats 16 – 8630 Veurne. Ingeval van geschillen zijn de rechtbanken van Veurne bevoegd. Deze wedstrijd is onderworpen aan de Belgische wet.

Veurne 11/06/2021

Vzw Veurne Toe koer