De huidige consument verwacht net dat tikkeltje meer. Veurne is klaar voor de volgende stap. De toe koer pas is een uniek concept. De toe koer -actie is een ambitieus initiatief, dat extra beleving toevoegt aan het shoppen in Veurne.

De toe koer pas is een digitale klantenkaart die de klantenbinding versterkt. Maar er is meer...
Door deze unieke wedstrijd, waarmee uw klant elke maand mooie prijzen kan winnen, stimuleren wij mensen om te shoppen in Veurne en om zo de omzet van onze handelaars met 10% te verhogen.

Dit is een niet te missen kans. Neem met jouw zaak deel aan het loyalty systeem, verwen uw huidige klanten en genereer nieuwe klanten!

Uw voordelen
  • Versterk de klantenbinding met originele klantenacties
  • Bouw een enorm klantenbestand op: leer je klanten beter kennen
  • Spaar het geld voor een digitaal klantenkaartsysteem uit (70 à 80 euro per maand)
  • Verhoog het comfort van jouw klant ( één klantenkaart voor heel Veurne)
  • Ontvang gratis software
  • Voeg beleving toe aan het shoppen: trek nieuwe klanten aan
  • Verhoog uw omzet

Win elke maand mooie prijzen!
Hoe werkt het? Bij elke aankoop, ongeacht het bedrag, verzamelt men punten. Dit doet men door ter plaatse zijn elektronische toe koer pas te scannen via een tablet of via een app op zijn smartphone. Meer dan 65 handelaars zijn in het bezit van een tablet en de toe koer kaart krijgt men volledig gratis bij de deelnemende handelaars! Op het einde van elke maand loot vzw Veurne Toe koer enkele gelukkige winnaars. Zij winnen de hoofdprijs (een auto!) of één van de andere prijzen! Onze communicatiekanalen bereiken maar liefst 7000 Veurnaars en door publicaties in diverse kranten, magazines en TVL brengen we heel de Westhoek op de hoogte van onze acties.

Contacteer ons
Hommez Stijn
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.