Hallo Topper!

Je bent op deze pagina terecht gekomen door het scannen van de QR-code op de valies van Veurne Toe Koer/Hoppetravel op de hoek van de Grote Markt/Ooststraat, of via onze Social Media.

Wat wordt er verwacht van je ?

Om deel te nemen aan de Toekoerfie-wedstrijd, moet je een selfie nemen aan de reuze valies, gelegen op de hoek van de Grote Markt en de Ooststraat, dit aan de voorziene “selfie” fotozone, op de kopse kant richting Grote Markt. De selfie omvat een ludieke foto van jezelf, met vrienden, familie, … in zomerse outfit/attributen met, zeer belangrijk, een Veurne toekoerpas met de voorzijde van de toekoerpas gericht naar de camera in de hand(en). Zonder toekoerpas in de hand(en), zal je foto geen kans maken om te winnen.

De foto’s moeten doorgestuurd worden naar info@veurnetoekoer.be om geldig deel te nemen aan deze wedstrijd en dit binnen de wedstrijdperiode, een deelnemer kan maar één keer een arrangement winnen binnen de gehele wedstrijdperiode.

Laat je maar gaan met die gekkebekkenfoto 😉.

Het reglement met nog meer info vind je verder terug hieronder !

ZOMERACTIE VEURNE TOEKOER PAS

Zin om op reis te vertrekken?
Haal dan zeker je Toekoerpas boven en vergeet niet te scannen, want we hebben een fantastische zomeractie in het zonnetje gezet.

Deze zomeractie wordt aangevuld met een Toekoerfie (Selfie) actie, waar je je naar hartenlust creatief kan uitleven. Deze acties worden gerealiseerd in samenwerking met reisbureau Hoppetravel – TUI Expert, Horizon Select, VOS travel ! Als dat geen prachtig initiatief is 😉.

Wat houdt de Zomeractie van Veurne Toe Koer juist in ?

Van 21/06/24 tem 01/09/24 is er een algemene Toekoerpasactie, waar je door het scannen met je toekoerpas in die periode volgende kan winnen :

  • Één reischeque van 5.000 €, te spenderen bij reisbureau Hoppetravel voor een reis uit het aanbod van Horizon Select hoppetravel.be
  • Twee fiets/wandelvakanties in Limburg met twee overnachtingen twv 450 €, te spenderen bij reisbureau Hoppetravel in samenwerking met VOS Travel

Daarnaast komt er terug een schitterende Toekoerfie-actie, meer nieuws volgt ook op Social Media.

Deze actie loopt over drie deelperiodes ttz vanaf 01/07 tem 17/07/2024 +  vanaf 18/07 tem 07/08/2024 + vanaf 08/08 tem 28/08/2024, hier zijn 3  gastro / wellness / city weekends (één per periode) te winnen, telkens ter waarde van 500 €, dit door een samenwerking met Hoppetravel, uw TUI-expert ! Om deel te nemen hieraan, ga op zoek naar een gekke zomervakantie-attribuut of zo, en maak een prachtige selfie-foto van jezelf met vrienden/familie/solo aan de extralarge Valies op de hoek van de Grote Markt en de Ooststraat. Wees een creatieve gekkebekkentrekker en ga ervoor !

De wedstrijdreglementen vind je hieronder!

Succes !!!