De Toekoer pas is voor iedereen!

De toekoer pas is niet alleen voor de inwoners van Veurne, iedereen kan meedoen!

Ben je niet van Veurne?
Vraag je kaart aan bij een deelnemende handelaar!

Heb je je kaart al?
Dan moet je ze enkel nog even registreren.

Aantrekkelijke promoties, een warme ontvangst, kleurrijke events, ... de Veurnse handelaars leggen hun klanten al jaren in de watten. Maar sedert 2017 doen gaan ze nog een stapje verder.

Handelsvereniging Veurne Toe koer lanceert een unieke actie: vanaf 2017 maakt iedereen die in Veurne een aankoop doet, maandelijks kans om prijzen te winnen.

Geniet van extra voordeelacties
Binnenkort puilt jouw portefeuille niet langer uit met stapels klantenkaarten. De toekoer pas volstaat: één klantenkaart voor heel Veurne.

Met deze kaart blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe voordeelacties. Naast de maandelijkse loting zetten de Veurnse handelaars namelijk ook regelmatig eigen originele klantenacties op. Door de toekoer pas houders exclusief te informeren, wordt Veurne de grootste shop-community van de streek.

De toekoer pas is de stadspas van Veurne waarmee jij bij meer dan 90 Veurnse handelaars toekoer.punten kan sparen. Elke toekoer.punt is een kans om een van de maandelijkse prijzen te winnen.

Om van de voordelen van de toekoer.pas te kunnen genieten, heb je een toekoer.pas nodig natuurlijk! De fysieke kaart kan je gratis meekrijgen bij een van de 70 deelnemende handelszaken in Veurne. Het is hierbij aan te raden dat je deze toekoer pas onmiddellijk registreert om kans te maken op de maandelijkse toekoer pas prijs. De registratie kan ter plaatse bij de handelaar of thuis op deze website. Klik boven in het menu op 'Registreer uw toekoer pas'.

Eenmaal dit gedaan te hebben, kan het sparen beginnen! Bij elke aankoop ontvang je toekoer.punten en maak je kans op de maandelijkse prijzen.

 

 

Hoe kan ik mijn toekoer pas registreren?

Je kan een toekoer pas gratis krijgen bij alle deelnemende handelaars. De toekoer pas registreren kan meteen aan de tablet bij de handelaar of op onze website. Enkel toekoer passen die geregistreerd zijn, komen in aanmerking om iedere maand prijzen te winnen dus vergeet dit zeker niet. Ook bij verlies of diefstal kunnen we zo jouw persoonlijke gegevens op jouw toekoer pas overzetten op een nieuwe toekoer pas.


Wat kan ik doen met de toekoer pas?

Het principe is heel eenvoudig! Met de toekoer pas spaar je toekoer.punten. Bij elke aankoop met de toekoer pas ontvang je één toekoer.punt. Elk toekoer.punt staat gelijk aan een winstkans waarmee je kans maakt 1 van de maandelijkse prijzen! Elke dag kan je 1 winstkans per winkel verdienen. 
Vanaf 1 mei kan je ook toekoer.punten sparen en inwisselen voor vele geschenken, voordelen of deals bij deelnemende handelszaken. Sommige handelszaken kiezen ervoor om ook hun eigen klantenkaart in de toekoer pas te integreren. Alleen maar voordelen voor jou als klant dus: 1 kaart voor al jouw aankopen!


Hoe maak ik kans om te winnen?

Om kans te maken op een van de maandelijkse prijzen, moet je jouw toekoer pas (eenmalig) registreren en toekoer.punten sparen. Per dag kan je in elke deelnemende handelszaak 1 of meerdere (afhankelijk van de sector van de handelaar) toekoer.kans sparen (bij een aankoop uiteraard).
Elke gespaarde toekoer.punt staat gelijk aan 1 winstkans voor die maand. Hoe meer toekoer.punten je dus spaart per maand, hoe meer kans je maakt om te winnen. Elke laatste dag van de maand om 24 uur worden de verzamelde toekoer.punten van die maand terug op 0 geplaatst voor alle toekoer passen en wordt er 1 of meerdere winnaar(s) getrokken.
Sparen doe je door je toekoer pas te scannen aan de tablet op de balie of kiosk bij de deelnemende handelszaken. Je toekoer pas hoef je niet fysiek te tonen. Je kan je persoonlijke QR-code ook met de mobiele applicatie oproepen. Je toont dan je QR-code op je smartphone aan de tablet en scant zo.