Hoe werkt het?

Geniet van extra voordeelacties

Binnenkort puilt jouw portefeuille niet langer uit met stapels klantenkaarten. De Toekoer pas volstaat: één klantenkaart voor heel Veurne.

Met deze kaart blijf je op de hoogte van de laatste nieuwe voordeelacties. Naast de maandelijkse loting zetten de Veurnse handelaars namelijk ook regelmatig eigen originele klantenacties op. Door de Toekoer pas houders exclusief te informeren, wordt Veurne de grootste shop-community van de streek.

De Toekoer pas is de stadspas van Veurne waarmee jij bij meer dan 70 Veurnse handelaars toekoer punten kan sparen. Elke Toekoer punt is een kans om een van de maandelijkse prijzen te winnen.

Om van de voordelen van de Toekoer pas te kunnen genieten, heb je een Toekoer pas nodig natuurlijk! De fysieke kaart kan je gratis meekrijgen bij een van de 90 deelnemende handelszaken in Veurne. Het is hierbij aan te raden dat je deze Toekoer pas onmiddellijk registreert om kans te maken op de maandelijkse Toekoer pas prijzen. De registratie kan ter plaatse bij de handelaar of thuis op deze website. Klik boven in het menu op ‘Registreer je toekoer pas‘.

Eenmaal dit gedaan te hebben, kan het sparen beginnen! Bij elke aankoop ontvang je Toekoer punten en maak je kans op de maandelijkse prijzen.

De Toekoer pas is er voor iedereen!

Dus ook voor mensen die niet in Veurne wonen.

Deze gratis loyalty kaart kan je eenvoudig bij één van de deelnemende handelaars bekomen.

Heb je je kaart al?
Dan moet je ze enkel nog even registreren.

Registreer je Toekoer pas
Nog geen kaart

Hoe kan ik mijn toekoer pas registreren?

Je kan een Toekoer pas gratis krijgen bij alle deelnemende handelaars. De Toekoer pas registreren kan meteen aan de tablet bij de handelaar of op onze website. Enkel Toekoer passen die geregistreerd zijn, komen in aanmerking om iedere maand prijzen te winnen dus vergeet dit zeker niet. Ook bij verlies of diefstal kunnen we zo jouw persoonlijke gegevens op jouw Toekoer pas overzetten op een nieuwe Toekoer pas.

Wat kan ik doen met de toekoer pas?

Het principe is heel eenvoudig! Met de Toekoer pas spaar je Toekoer punten. Bij elke aankoop met de Toekoer pas ontvang je één Toekoer punt. Elk Toekoer punt staat gelijk aan een winstkans waarmee je kans maakt 1 van de maandelijkse prijzen! Elke dag kan je 1 winstkans per winkel verdienen.
Vanaf 1 mei kan je ook Toekoer punten sparen en inwisselen voor vele geschenken, voordelen of deals bij deelnemende handelszaken. Sommige handelszaken kiezen ervoor om ook hun eigen klantenkaart in de Toekoer pas te integreren. Alleen maar voordelen voor jou als klant dus: 1 kaart voor al je aankopen!

Hoe maak ik kans om te winnen?

Om kans te maken op een van de maandelijkse prijzen, moet je jouw Toekoer pas (eenmalig) registreren en Toekoer punten sparen. Per dag kan je in elke deelnemende handelszaak 1 of meerdere (afhankelijk van de sector van de handelaar) Toekoer punten sparen (bij een aankoop uiteraard).
Elke gespaarde Toekoer punt staat gelijk aan 1 winstkans voor die maand. Hoe meer Toekoer punten je dus spaart per maand, hoe meer kans je maakt om te winnen.
Sparen doe je door je Toekoer pas te scannen aan de tablet op de balie of kiosk bij de deelnemende handelszaken. Je Toekoer pas hoef je niet fysiek te tonen. Je kan je persoonlijke QR-code ook met de mobiele applicatie oproepen. Je toont dan je QR-code op je smartphone aan de tablet en scant zo.