Controleer de balans van je kadobon

Wil je weten hoeveel waarde er nog op je kadobon staat?

Klik hier en vul het unieke nummer van je kadobon in en klik op de knop "verzenden".

Je geliefden en vrienden verdienen enkel het beste. Verwen ze daarom met de Veurne Kadobon. Zo'n kadobon heeft niets dan voordelen! Jij hoeft niet meer je benen onder je lijf te lopen in de zoektocht naar het perfecte cadeau. En je geschenk zal met open armen ontvangen worden.

Want de kadobon is het ideale geschenk voor iedereen! Bovendien bepaal je zelf het bedrag dat je wil schenken. De ontvanger kan deze kadobon als betaalkaart in meer dan 90 Veurnse restaurants en winkels gebruiken … Voor ieder wat wils dus.

Een kadobon scoren? Dat kan heel eenvoudig bij de dienst Toerisme op de Grote Markt van Veurne, en bij 5 andere vaste verkooppunten. Met dit geschenk tover je ongetwijfeld een lach op ieders gezicht!

Je hoeft de kadobon niet in 1 keer op te gebruiken. De kadobon is 2 jaar geldig. Is je kadobon vervallen en heb je hem nog niet opgebruikt ? Dan kan hij éénmalig 2 weken verlengd worden, op voorwaarde dat de bon niet meer dan 2 maanden voorbij de originele vervaldatum is op het ogenblik dat je de verlenging vraagt. 

Vaste verkooppunten:

- Josa Bloemen (Vleeshouwersstraat 1, Veurne)
- Haelewyck Verzekeringen (Nieuwstraat 2, Veurne)
- Houthandel Dequidt (Albert I Laan 27/A, Veurne)
- Toerisme Veurne (Grote Markt)
- Vinca Jeansstore (Zuidstraat 13, Veurne)

Koop uw kadobon online